Stamp-aop Stamp-ey Stamp-deloitte Stamp-sga Stamp-fd Stamp-bca

iPhone & iPad

TTY iPhone & iPad applicatie ontwikkeling, de App.Fab!

De iPhone combineert location-based zoeken met flatfee mobiel internet en het superieure Apple gebruiksgemak. Gebruikers downloaden iPhone applicaties in de App Store, applicaties die ze handig of leuk vinden. TTY helpt u deze klanten te bereiken door de kracht van uw merk te combineren met de mogelijkheden van de iPhone en de skills van TTY.

TTY Expertise

TTY heeft ervaring met meedenken en bouwen van iPhone applicaties. Van conceptontwikkeling tot en met realisatie adviseert en ondersteunt TTY. Door de klant tijdens het hele ontwikkelproces te betrekken en aandacht te blijven houden voor details zorgt TTY voor succesvolle iPhone apps.

Bekijk alle door TTY ontwikkelde iPhone Apps in de iTunes store

Amsterdam Art Weekend 2012 iPhone-App

In de nieuw verschenen App Amsterdam Art Weekend 2012 vind je informatie over de 27 deelnemende galerieën en routes om daar op de meest slimme manier langs te gaan, op momenten dat er echt iets te doen is. In de App vind je ook foto’s van kunstwerken, die met toestemming van de kunstenaars zijn opgenomen. De zalmroze kleur van de App is te danken aan de organiserende stichting, die de kleur als handelsmerk heeft gekozen.
Download de gratis Amsterdam Art Weekend 2012 App

Snoranje.nl

Met de actie Snoranje worden Oranjesupporters opgeroepen hun (digitale) snor te laten staan zolang het Nederlands elftal in de race is voor het Europees Kampioenschap. Supporters kunnen Snordaat of Snorgeant worden en zich laten sponsoren voor het goede doel.
Download de gratis Snoranje App

Paypool

Met deze app kunnen Paypool gebruikers elkaar makkelijk en veilig geld geven. De app werkt erg eenvoudig: kies de naam van de persoon die je geld wilt geven (of van wie je geld wilt ontvangen) en tik het bedrag in: dat is alles. Het ontvangen geld wordt direct op je Paypool rekening bijgeschreven. Paypool is veilig en tegoeden zijn verzekerd tot EUR 100.000 per gebruiker.
Download de gratis Paypool App

Zwapp

Zwapp biedt een leuke en snelle manier om samen met je vrienden nieuwe apps te ontdekken en delen. Direct de apps zien die je vrienden gebruiken en downloaden. Via Zwapp deel en ontdek je apps. Zie wat je vrienden zeggen over apps en bespreek je ervaringen met elkaar. Zwapp is de unieke sociale interface naar de App Store.
Download de gratis Zwapp App

JAAP.NL

Vind de koophuizen in de buurt van je huidige locatie en bekijk alle details en foto’s. Schudden van de iPhone zorgt voor verse zoekresultaten. Neem direct contact op met de makelaar voor een bezichtiging. Natuurlijk kan ook gewoon gezocht naar koophuizen in Nederland.
Download de gratis JAAP.NL App

NationaleVacaturebank.nl

Zoek de dichtsbijzijnde baan die bij u past via de iPhone, of zoek onderweg in een van de vele vacatures op de grootste banensite van Nederland.
Download de gratis NationaleVacaturebank.nl App

Alle Toprestaurants

Vind eenvoudig een goed restaurant bij jou in de buurt. De Alle Toprestaurants iPhone App geeft een overzicht van alle restaurants met een Michelin, GaultMilla en of een Lekker 2010 notering.
Download de gratis Alle Toprestaurants App

OHRA AutoApp

Bekijk alle informatie van een auto door het kenteken in te vullen in de AutoApp. Vergelijk deze auto direct op 2dehands.nl met soortgelijke gebruikte auto’s en sluit een passende verzekering af bij OHRA.
Download de gratis OHRA AutoApp

OHRA VakantieApp

Vakantie checklists, belangrijke telefoonnummers en informatie of hulp nodig? Onmisbaar op vakantie, de nieuwe OHRA vakantie iPhone App.
Download de gratis OHRA VakantieApp

Dropped Calculator

Bereken via deze App het kinetisch effect van een voorwerp. Vul het gewicht en de valhoogte van het object in, en de App vertelt direct de gevolgen voor de mens. Het resultaat varieert van “First Aid” tot “Fatality”.
Download de iPhone App